Pas på de små ører – Vælg de rigtige hovedtelefoner

by Redaktør
Gruide til høretelefoner

Den teknologiske udvikling har haft særlig stor betydning for hvordan vores børn underholder sig selv og hvordan vi underholder dem. I de fleste hjem er der nemlig minimum 1 iPad og 1 computer, som børnene også har adgang til. De bruger disse apparater til at streame film og serier, spille spil og se videoer på Youtube mm.

Alt sammen er noget der afgiver lyd og jo yngre børn er jo mere sarte og følsomme er deres ører også. Det er er derfor vigtig at vi som voksne tager ansvar og sikre at vi passer på di små ører ved at vælge de rigtige hovedtelefoner.

Sådan vælger du de rigtige børnehøretelefoner
Der er faktisk masser af høretelefoner på markedet der er lavet specifikt til børn og derfor er børnevenlige. Disse høretelefoner har bare ikke de samme markedsføringskroner i ryggen, og du oplever nok at dine børn ønsker sig Beats, AirPods el. Bose høretelefoner, selvom disse ikke er lavet til børn.

De rigtige høretelefoner til børn er lavet med en begrænsning i hvor højt de kan spille, sådan at de aldrig vil kunne komme op på et skadeligt niveau for dine børns ører. Dem findes der flere af og mærker som Philips, JBL og JVC laver også denne type høretelefoner. Du kan få nogle specifikke anbefalinger på Streamingnews.dk.

Andre gode råd til at beskytte ørerne
En ting er at vælge nogle høretelefoner der er milde mod dine børns ører, men det er kun en ting du bør gøre. Der er andre langt bedre løsninger, der kan beskytte dine børn fra høreskader. Her er en række gode råd, du måske kan implementere hjemme hos jer:

Begrænset skærmtid – Du kan give din børn et max. antal timer du må sidde foran skærmen, på den måde er de tvunget til at tage en pause fra lydende.

Sluk lyd/brug højtaler – Du kan også vælge at sige der skal spilles og streames med slukket lyd el. de skal bruge højttaleren i stedet for, så lyden ikke blæser direkte ind i ørerne.

Lav fælles aktiviteter – Sidst men ikke mindst kan du sørge for at i hver dag el. et par gange om ugen laver nogle fælles aktiviteter, der ikke er foran skærmen.

Du må meget gerne supplere med andre god råd til at beskytte ørerne, for de er så ærgerligt at få en høreskade allerede fra en tidlig alder af. Håber artikel har været til en smule hjælp.

Related Articles

Skriv en kommentar