Derfor skal du vælge eltandbørsten frem for den almindelige tandbørste

by Redaktør

Det er vigtigt, at man passer på sine tænder, og derfor er mange også nysgerrige på hvilken form for tandbørstning, der er bedst – er det bedst at børste tænder med en eltandbørste eller med en almindelig tandbørste? Ifølge Tandlægeforeningen får du renset dine tænder tilfredsstillende, hvad enten du bruger almindelig tandbørste eller eltandbørste, men der er alligevel nogle flere fordele ved eltandbørsten. Det ser vi nærmere på her, og samtidig nævner vi et par af de mest populære eltandbørster.

Fordelene ved at vælge eltandbørsten

Når du bruger eltandbørsten så får du en mere ensformig og korrekt tandbørstning. Eltandbørsten gør nemlig alt det hårde arbejde for dig ved at lave de bevægelser, der skal til for at komme godt omkring tænderne. Det eneste, du skal gøre, er at føre børstehovedet frem og tilbage mellem tænderne.

Tandbørstningen bliver mere dybdegående, når du bruger en eltandbørste, hvilket gør, at du forebygger plak og bakteriebelægninger på tænderne. 

Der er en timer i elektriske tandbørster, som gør dig opmærksom på, når du har børstet tænder i 2 minutter, hvilket er den tid, man anbefales at børste tænder i. Dermed bliver det ekstra nemt for dig at være sikker på, at du har børstet tænder i de anbefalede 2 minutter.

Hvilke elandbørster er de bedste?

Der findes et hav af eltandbørster og mange forskellige producenter, men særligt tandbørster fra Oral-B og Philips er et hit. Både eltandbørster fra Oral-B og Philips har været testvindere i flere tests, hvor man har undersøgt hvilke eltandbørster, der er bedst. 

Philips Sonicare Protective Clean 4300 HX6800

Blandt de mest populære tandbørster fra Philips finder man Philips Sonicare Protective Clean 4300 HX6800. Denne eltandbørste fra Philips har mange fordele, såsom at den fjerner 7 gange så meget plak som en almindelig tandbørste, den har en tryksensor, så at du ikke kommer til børste for hårdt under tandbørstningen, den har Bush Sync-teknologi, som fortæller dig, hvornår det er tid til at skifte tandbørstehovedet, den har en timer, og den er velegnet til personer, der har tandproblemer. 

Oral-B iO Series 8S elektrisk tandbørste IO8BK

Oral-B iO Series 8S elektrisk tandbørste IO8BK er også en af de meget populære eltandbørster. Det er kunstig intelligens, der guider din tandbørstning, når du bruger denne eltandbørste, og det betyder selvfølgelig også, at den har en hel række smarte funktioner. Eltandbørsten har forskellige børstetilstande nemlig: daglig rensning, tandkødspleje, sensitiv rensning, intens rensning, hvidtning, tunge-rens og super sensitiv rensning. Den har en tryksensor, som fortæller, når du børster for hårdt ved at lyse rød, mens den lyser grøn, når du børster med det helt rigtige tryk. Tandbørsten har en timer, som giver dig besked hvert 30. sekund, så at du kan nå alle fire hjørner af din mund, inden de anbefalede 2 minutters børstetid er ovre. Eltandbørsten fra Oral-B kan holde i 40 minutter, når den er fuldt opladt, og så kan man oplade den med det smarte rejseetui, som følger med, når man køber eltandbørsten. 

Find de billigste priser på eltandbørster

Er du på udkig efter en eltandbørste, så kan du hoppe ind på Osilo.dk, hvor man har samlet de bedste online priser på eltandbørster. Du kan se priserne her.

Related Articles

Skriv en kommentar