Forevig minderne med MySelfie

by Redaktør

Skal du afholde en speciel begivenhed, arrangement eller fest, hvor du gerne vil kunne forevige de særlige minder, som du kommer til at dele med dine gæster i løbet af dagen eller aftenen? Så bør du kraftigt overveje at booke Myselfie! 

Myselfie er en photobooth, som du kan booke til dit arrangement, hvor du og dine gæster i løbet af arrangementet kan tage masser af selfies for at forevige arrangementet. Myselfie er utrolig nem at bruge, og Myselfie billederne er af knivskarp kvalitet. Du og dine gæster vil uden tvivl få en masse sjov ud af at tage sjove og søde billeder med Myselfie.  

Sådan bruger du Myselfie

Som sagt så er Myselfie utroligt nem at anvende. Du modtager Myselfie i en miljøvenlig papkasse, som indeholder både kamera, stativ, returlabel og 31 rekvisitter. I pakken er der også en opsætningsmanual, som fortæller dig, hvordan du skal sætte Myselfie op. 

Sådan tager du et Myselfie billede

Når du skal tage et billede med Myselfie, så skal du bare trykke på skærmen, og så bliver der efter 3 sekunder taget et billede, og dette billede bliver herefter vist på skærmen i 4 sekunder. I disse 4 sekunder kan du vælge, om du vil slette billedet ved at trykke på den røde skraldespand på skærmen, eller om du hurtigt vil videre til næste billede ved at trykke på det grønne flueben på skærmen. Gør man intet i de 4 sekunder, så gemmes billedet automatisk. 

Sådan uploader du automatisk Myselfie billederne

Ønsker du at sætte Myselfie til wifi, så at dine billeder automatisk bliver uploadet til din personlige Myselfie profil, så skal du blot trykke på det lille tandhjul på skærmen. Så skal du indtaste koden 1001, og så kan du herefter vælge det netværk, du ønsker at slutte dit Myselfie til. Er Myselfie ikke tilsluttet et wifi, så bliver dine billeder først uploadet og tilgængelige, når virksomheden igen har modtaget dit kamera.

Sådan opsætter du et diasshow med dine Myselfie billeder

Ønsker du at billederne, der bliver taget med Myselfie, skal køre som et diasshow til dit arrangement, så skal du blot slutte Myselfie til wifi, så at billederne bliver uploadet til din Myselfie profil. Herefter skal du på din computer gå ind på din Myselfie profil og finde dit galleri. Så sætter du ellers bare din computer til en storskærm, og så kører billederne fra arrangementet som diasshow derpå.

Tag de sødeste, sjoveste, mest uhyggelige billeder med Myselfie rekvisitterne

Når du booker en Myselfie photobooth er der også inkluderet 31 rekvisitter på pinde i prisen, som du og dine gæster kan have det sjovt med, mens I tager billeder med Myselfie. Rekvisitterne inkluderer blandt andet overskæg, briller men også bryllupsrekvisitter. Ønsker du ellers rekvisitter i et bestemt tema, kan du tilkøbe rekvisitpakker, når du booker Myselfie. Myselfie har eksempelvis en Halloween-pakke, en julepakke, studenterpakker, babyshowerpakker og mange andre. Med de sjove og skøre rekvisitter kan I skabe den helt rigtige stemning på billederne, som virkelig afspejler arrangementet. Du kan også tilkøbe baggrunde og bannere for at gøre billederne ekstra flotte.

Har du fået lyst til at booke Myselfie til dit næste arrangement, eller ønsker du bare at vide mere så hop ind på Myselfies hjemmeside lige her.

Related Articles

Skriv en kommentar