Teambuilding gennem madlavning – kan det nu også passe?
Når I som virksomhed har booket en aften hos Wokkeriet, vil I ved ankomst blive budt på en velkomstdrink. Herefter vil I typisk blive budt velkommen fra jeres virksomheds side af. Den professionelle og utroligt talentfulde kok vil efterfælgende forklare konceptet bag Wokkeriet og gennemgå aftenens forløb. I vil blive delt ind i nogle mindre hold, hvori I skal samarbejde om at lave aftenens menu ved de store wokstationer, og herefter vil kokken tilberede den første ret, mens han løbende forklarer fremgangsmåden.
I vil få alle råvarer, som skal bruges til retterne, stillet til rådighed, og efter at kokken har færdiggjort den første ret, som I også får lov at smage, skal I ellers bare kaste jer ud i madlavningen.
Det er muligt selv at have lidt indflydelse på retterne, hvis man på holdet eksempelvis ønsker, at maden skal være lidt mere krydret.
Der vil under et arrangement hos Wokkeriet typisk blive lavet 2 til 3 retter mad, og til sidst vil der blive serveret kaffe og dessert. Under arrangementet vil der blive serveret øl, vin og vand, men er I mere tørstige efter madlavningen, er I velkomne til at slå jer ned i Wokkeriets bar, som byder på forskellige drikkevarer.
Hvorfor vælge Wokkeriet?
I skal vælge Wokkeriet, hvis I ønsker en unik oplevelse, som er anderledes fra alt, I førhen har prøvet i forbindelse med firmaarrangementer og lignende. Hos Wokkeriet er fokus på maden, og det at kunne skabe samvær i forbindelse med madlavning.
Det at kunne nyde et godt måltid og vide, at man i samarbejde har lavet maden, som man spiser i fællesskab, skaber en helt speciel stemning, som Wokkeriet ønsker at dyrke via deres spændende koncept.
Wokkeriet i Aalborg bruges af virksomheder til bl.a. Mødefacelitering, Firmafrokoster, julefrokoster, sommerfester, Foredrag og bare generelt et spændende sted for virksomheder at have kunder med. Madlavning gennem teambuilding er for alle!