Prissammenligning af dagligvarer

by Redaktør


DinKurv.dk – nyt koncept der tager kampen op med priserne for dagligvarer.
Pricerunner, Momondo, Samlino. Alle prissammenligningssider, der skal hjælpe forbrugeren med at spare penge. DinKurv.dk er den sidste nye i rækken.

DinKurv.dk fokusere på et indtil nu urørt område indenfor prissammenligninger; nemlig dagligvarer. Et område, hvor der kan være mange penge at spare for forbrugeren.

En typisk dansk familie bruger i gennemsnit ca. 60-75.000 kr om året på dagligvarer. DinKurv.dk estimerer, at de kan skære ca. 25% af dette beløb. En besparelse på over 15.000 kr om året.

Hvordan virker det?
DinKurv.dk er et online supermarked med prissammenligning.
Du finder og bestiller dine dagligvarer online, præcist som du plejer. Finten er, at din indkøbskurv hele tiden sammenlignes på tværs af alle online supermarkeder. Det er derfor let at se hvor, du kan købe dine dagligvarer billigst. Med ét enkelt klik kan du skifte butik og bestille dine varer.

En anden smart feature på DinKurv.dk er, at man kan få vist billigere alternativer til de varer, man har lagt i kurven. DinKurv.dk finder således de gode tilbud og discountvarer, som du måske har overset.

Hvorfor er det smart?
Vi ønsker alle sammen at få mest for vores penge – også når det gælder dagligvarer, men der er mange butikker og mange tilbud. Det er nemt at overse det gode kup, og det er svært at gennemskue, hvilken butik, der vil være billigst for mig netop denne uge.

Prisen på dine favoritvarer kan svinge meget fra supermarked til supermarked, og sammenlagt kan det derfor give en stor besparelse at handle ind det rigtige sted.

DinKurv.dk hjælper dig med at skabe overblik og sammenligne prisen på dine indkøb. Så er du sikker på ikke at betale mere end nødvendigt. Det er ret smart!

Related Articles

Skriv en kommentar