Nordjysk landbrugsekspert fylder 30

by Redaktør

Den nordjyske virksomhed Impartex A/S, der især sælger sliddele og reservedele til landbruget, fylder i denne uge 30 år.  Selvom virksomheden har nogle år på bagen, er de bestemt ikke konservative. Det ser man især på deres tilgang til salget, der er flyttet på internettet, og benytter de nyeste metoder til at formidle produkter videre til landmænd og autoværksteder over hele landet.

Impartex startede egentlig med at sælge uoriginale sliddele til ploven, og på grund af stor efterspørgsel kom høstmaskiner og græsbearbejdning hurtigt til. Nu udgør området hovedparten af produkterne på hylderne.

 

Udover sliddele til landbrug er der også kommet værktøj og værkstedsudstyr til – På den måde kan virksomheden levere de fleste produkter som landmanden har brug for i forbindelse med vedligehold af landbrugsmaskinerne.

Selvom der bruges moderne metoder til salg, er det stadig nordjysk grundighed og ekspertise du møder, når du kontakter Impartex. I forbindelse med fødselsdagen tilbydes der gode rabatter og tilbud på en lang række produkter.

Du kan besøge Impartex her.

Related Articles

Skriv en kommentar