Største Gasblus på markedet – med hele 12 kW effekt.

by Redaktør

HOT WOK har fået udviklet et gasblus som yder hele 12 kW. Det svarer til 12000 W når blusset varmer. Det er rigtig meget varme for så lille en brænder. 

Sammenlignet med andre gasblus i støbejern – og med den effekt, er det nærmeste konkurrenterne har en 9 kW. 
Gasblusset fra HOT WOK er beregnet til Wokmad. Madlavning på wok kræver rigtig meget varme for at lynstege både kød og grøntsager. Ved lynstegningen bevarer du en helt unik friskhed og smag – ikke mindst masser af vitaminer, i dine grøntsager – frem for at koge grøntsagerne.

De 12 kW som gasblusset yder, har rigtig mange anvendelsesmuligheder, bl.a. som gasblus under en stor gryde / grukedel om man vil.

HOT WOK beretter om at mange køber det store gasblus fordi de så har muligheden for at varme store gryder og pander op med vand. Bl.a. mandelbrændere bruger en HOT WOK Professional 12 kW under deres store kobberpander. Der er 3 ventiler til brænderen, som gør at du kan drosle ned og ikke brænde gas af med 12 kW effekt under hele din tilberedning.

De næste brændere udviklet af HOT WOK hedder en HOT WOK Original, som er på effekt med 7 kW og dernæst en HOT WOK Silverline på 4,5 kW. HOT WOK Silverline 4,5 kW er også godkendt til indendørs brug og kan tilkobles små 450gr. gasdåser i stedet for 5 og 10 kg. gasflasker.

Grunden til der ikke findes større brændere end de 12 kW er at der simpelthen ikke kan suges mere gas ud af flaskerne. Bliver effekten større, har test hos DTU vist at gasflaskerne fryser og dermed kan man ikke opretholde den fulde effekt ved/over 12 kW.

Køber du en grillpande til HOT WOK Professional eller Original – kan du bruge din HOT WOK som grill. Du får en enorm varme som gør det lækkert at lynstege dit kød!

Køb dig en HOT WOK gasbrænder og få rigtig mange fordele!

Related Articles

Skriv en kommentar